NIEUWS

Oogststoet Oostakker - 29/07/2023

Oo(g)stakker

Het muzikale plezier bleef maar duren: amper 2 dagen na onze vorige uitstap, was de volgende optocht al. In samenwerking met onze collega’s van De Eendracht Wachtebeke liepen we mee in de Oogststoet op Vlaaiendinsdag in Oostakker. We kwamen daar ook onze oude bekenden van Willen is Kunnen Lochristi opnieuw tegen, in gezelschap van de reuzen.
Je vindt alle foto’s terug op onze fotopagina.

Op zondag 27 augustus waren we uitgenodigd door onze collega’s van de Koninklijke Harmonie Willen is Kunnen Lochristi. Samen met hen en onze collega’s van de Koninklijke Harmonie De Eendracht Wachtebeke speelden we een wandelconcert op Ambrosiana 2.0. Het werd een wondere avond tussen alle bloemenpracht.
Voor meer foto’s kan je zoals steeds terecht op onze fotopagina.

In navolging van 21 juli was ook de viering op 23 juli een ‘drache nationale’.
We lieten het echter niet aan ons hart komen en ook de inwoners van Overslag lieten zich niet afschrikken.
Voor meer foto’s, neem gerust een kijkje op onze fotopagina.

Open Tuindagen - 17-18/06/2023

Het weekend van 17 en 18 juni was er een van uitersten. Op zaterdag brachten we onze laatste muzikale groet aan Etienne, maar was het ook de eerste dag van de Open Tuindagen in Oosteeklo. 
Zowel zaterdag als zondag brachten we sfeermuziek in het prachtige, gezellige kader van Bijsterveld 5. Wederom bedankt aan onze fotograaf.
Neem voor meer foto’s gerust een kijkje op onze fotopagina

In memoriam Etienne De Brabander (°17/08/1945 - +12/06/2023)

Dit weekend namen we afscheid van Etienne, die meer dan 50 jaar lang onze trouwste muzikant was. Altijd goedlachs, was Etienne aanwezig op zowat elke activiteit, uitstap of repetitie. Elke keer opnieuw gaf hij het beste van zichzelf en hij speelde zijn tenorsax vol passie en overgave. Zijn eindeloze positiviteit bleek echter niet genoeg in zijn gevecht tegen zijn ziekte. Wij zullen ons Etienne herinneren als een joviale, vriendelijke, rustige en onvoorwaardelijke muzikant. Etienne, we zullen je missen.

Gisteren versterkten we onze vrienden van Sint-Kruis-Winkel op de Kouter in Gent. Het was warm maar gezellig op de bloemenmarkt!
Bedankt fotograaf!
Voor meer foto’s, neem gerust een kijkje op onze fotopagina.